Vælg den bedste hundesnor til din hund

Vælg den rette hundesnor til dit behov

Når du skal vælge den hundesnor du skal bruge flere gange om dagen til gåtur med din trofaste hund, er det vigtigt at vælge den helt rigtige snor. 
En Hundesnor er et redskab du som hundeejer kommer til at bruge rigtig mange gange og den skal derfor både passe til lige netop din hund men også til dens ejer. 

Som ejer er det vigtigt at håndtaget ligger godt i hånden og passer til din højde og hånd størrelse, på denne mpde har du det bedst mulige greb men sikrer dig også at snoren er behagelig at holde fast i. 

Dertil er det vigtigt at vælge snor efter hvilken hund du er ejer af. Snorene varierer alt efter hvor stor og stærk en hund du har. Er din hund meget stærk er det vigtigt at vælge en type snor, hvor du skal vælge en anden type, har du en mindre og lettere hund. 

Udover snorens tykkelse kan du vælge forskellige længder på snoren. Dette varierer alt efter hvor du skal gå tur med dit kæledyr henne. Har hunden meget plads til at løbe rundt kan du med rette vælge en lang snor, går du derimod inde i byen eller et trafikeret sted er det mere nødvendigt med en kort snor. Dette kan også være nødvendigt med hvalpe da du ser har mere brug for at holde hunden tæt til dig før den er ældre og mere opdraget. 

Du kan vælge mellem forskellige typer snore hvor du kan justere længden. Inden på hver snor kan du læse fordelene ved netop den snor og derfor vælge den rigtige til netop dit behov og din hund. 

Hvorfor gå med hundesnor

Det er dansk lovgivning at din hund skal være i snor hvis du ikke kan kontrolere hunden. Det er derfor vigtigt at have købt en hundesnor så du kan skabe tryghed for andre forbipasserende, overholde lovgivningen samt sikre at dit dyr er beskyttet mod f.eks. trafikkanter. 

God service og specialisering

På dogstyling.dk er man specialiseret inden for hunde produkter og redskaber. Du kan derfor nemt finde vejledning om de forskellige produkter som er i høj kvalitet for både dig og din hund. Du har også muligheden for at kontakte dem, skulle der være noget du er i tvivl om og her modtage vejledning og god service omkring produkterne således at du ender med at vælge det helt rigtige til lige netop dit og din hunds behov.