Sådan får du mest ud af dit guld

Vidste du, at du kan pantsætte dit guld, og købe det tilbage senere, hvis du står og skal bruge penge lige nu og her?

Har du guld liggende i form af smykker eller andet, så kan du indlevere det til pantsat.dk, som har det den absolut bedste guld pris, som du kan finde på markedet. Det smarte ved pantsat.dk er at du får pengene udbetalt med det samme, og du kan til enhver tid købe dit guld tilbage, når du føler tiden er til det. 

Hvis du står og har akut behov for penge, og måske ikke ønsker at optage et banklån, så kan du altså pantsætte dit guld. Det er super smart, for du har nemlig mulighed for at beholde dit guld, og du behøver derfor ikke gå med værdifulde arvestykker eller smykker med stor affektionsværdi. Istedet for at sælge dit guld til en guldsmed, hvor du aldrig kommer til at se det igen, så er pantsat.dk altså løsningen for dig. 

Men hvordan pantsætter man så sit guld?

Når du har besluttet dig for at pantsætte dit guld, skal du lave en ansøgning. Ansøgningen kan du lave online, eller besøge pantsat.dk på deres adresse i København K, og få en vurdering straks uden ventetid. 

Pantsat.dk består af en række eksperter, som ved alt om guld, og derfor har de nemlig de helt rette kompetencer til at give dig et uforpligtende tilbud på det guld, som du måtte ligge inde med. Du kan altså være sikker på, at du altid får en rigtig god pris på dit guld, som du ønsker at pantsætte. 

Inden pengene for dit guld bliver udbetalt, bliver der lavet en kontrakt omkring dit guld mellem pantsat.dk og dig selv. Kontrakten er din sikkerhed for, at du altid kan købe dit guld tilbage, når du føler for det. Når du indleverer dit guld til pantsat.dk, får du som regel pengene udbetalt med det samme. 

Du kan altså være helt tryg, når laver sådan en handel med pantsat.dk, da dit guld bliver opbevaret forsvarligt på et forsikret lager. 

Når du ønsker at købe dit guld tilbage, bliver det til den pris, som du på forhånd har aftalt med pantsat.dk, da i indgik aftalen. Du kan altid købe dit guld tilbage – også selvom det er før tid. Har du ikke mulighed for at købe dit guld tilbage, så bliver aftalen betragtet som en handel, og retten til at købe dit guld bortfalder – men det smarte ved pantsat.dk er, at du ikke ender i RKI eller få ubehagelige efterregninger, som ellers kan ske, når man optager et normalt banklån.