Louis Vuitton – et brand du kan gå med altid

 

Louis Vuitton er stadig lige så populært som det var for 70 år siden. Det er et brand, der aldrig går af mode og hvis du er typen, der følger med i mode og priser, så er det også et brand der heller ikke går ned i pris. Det siges at mange af de gamle Louis Vuitton-modeller er steget i værdi, så tro ikke at bare fordi det er brugt og ”gammelt” at du kan få det billigt eller billigere. Det skyldes tildels at Louis Vuitton er et af de brands, som flest mennesker søger på. Det er faktisk blandt de 10 mest søgte brands på Google og der skal meget til for brands at nå op på det niveau, men ikke for Louis Vuitton. Det er så klassisk og kendt, at de kommer næsten af sig selv.

Gamle serier liver op igen

Hvis man for eksempel kigger på nogle af Louis Vuittons gamle serier, vil man se, at de nærmest ’liver op’ igen efter nogle år. Der er en speciel serie, der hedder monogram serien, som efter nogle år igen blev hypet rigtig meget og solgt meget, det kan også skyldes at tasker, som ikke længere bliver produceret og er svære at få fat i, netop er dem, som stiger meget i pris.  

Også er der selvfølgelig også modeller, som hverken går af mode eller bliver ’genfødt’ fordi de er evigt populære. For eksempel er modellerne Keepall, Speedy, Bucket og Noe – som jo er en taske, der er specielt designet til at have champagneflasker i til dem der skal forkæle sig selv eller andre. For nogle kan dette virke overgearet og plat, men for en ægte Louis Vuitton fan er det intet mindre end himmelsk.

Gamle ideer varer ved

Det er lidt vildt at tænke på, at Keepall modellen blev introduceret helt tilbage i 1930. Det blev lavet til folk der rejser og for at imødekomme menneskers skiftende rejsevaner, netop fordi det er en taske, der både er let, fleksibel at ’arbejde’ med og som lige hurtigt kan pakke. Også er den jo smuk. Kombinationen mellem det smukke og det nyttige er derfor helt i top ved denne model.

Men – som inkarneret Louis Vuitton fan, så ved du nok at denne model ikke er til at opdrive mange steder. Så vær opmærksom på, at det selvfølgelig ikke er alle tasker der kan findes – heller ikke brugte, men hvis du bruger noget tid på at søge de rigtige steder, kan det være at du har heldet med dig.

 

 

Leave a Reply