Kom ud og oplev verden på egen hånd

At rejse er at leve. H.C. Andersens citat er ikke blot verdenskendt, det er også værd at leve efter. Når du rejser, er du ikke blot ude og opleve og se nye steder og mennesker. Du udivkler dig også personligt, ved at lære dig selv at kende i nye omgivelser. Single rejser giver dig muligheden for at komme på din drømmerejse, og opleve verden på egen hånd, hvilket giver dig muligheden for at udvikle dig selv – og møde nye, spændende mennesker. Læs med herunder for at lær mere om de typer rejser, som Single rejser kan tilbyde dig!

Single rejser for den eventyrlystne

Du kan komme på dit livs eventyr med vores eventyrlystne rejsepakker. Her vil din rejse bestå af en gruppe rejse, hvor single rejsende sammen tager ud og oplever nye eventyr. Om det er river rafting i Thailand, bungee jump i New Zealand eller trekking i Peru, så er vores eventyrlystne pakkerejser fyldt med muligheder for at komme ud og prøve nye eventyr. Der vil være dele af rejsen, hvor du på egen hånd udforsker områder og byer, for herefter at deltage i en gruppe rejse. 

Single rejser for den dasende

Er du til dasende rejser i syden, så kan du også få det hos Single rejser. Her kan du på egen hånd rejse til en sydlig, eksotisk destination, hvor du vil blive indlogeret på lækre hoteller i smukke områder, som du på egen hånd kan tage ud og opleve. Vi kender til lokal områderne, og vi vil sørge for at du på din single rejse kommer til at bo i områder med andre single rejsende, så du kan lære nye mennesker at kende på din rejse. 

Single rejser for en sneglade

Foretrækker du den kolde oplevelse, omgivet af smukke snebeklædte landskaber, så kan Single rejser sende dig på en smuk tur til et snebeklædt land. Om det er for at stå på ski, snowboard, vandre i sneen eller blot for at nyde naturen, så er dette også noget vi gør os i. På din tur vil du blive indlogeret i hoteller eller hytte områder, hvor andre single rejsende også bor, så du kan netværke og nyde naturen med nye mennesker. 

Single rejser for den kulturelle

VIl du gerne ud og udvide din kulturelle viden, så kan vi hjælpe dig med rejser til spændende kulturelle højborge i verdens storbyer. Her kan du opleve historie og kultur og gå på opdagelse i den kulinariske verden såvel.