Hvordan får jeg en drømme terrasse?

Er du også en af de mange danskere som elsker havearvejde, udendørslivet og generelt naturen? Så kan man ikke komme udenom at en terrasse er ideel for ens hjem. Her har man rig mulighed for at nyde solen når den titter frem, den friske luft og ikke mindst endnu et sted i ens hjem, hvor man kan slappe af. Men hvordan og hvad hører til den perfekte terasse derhjemme til? Læs med her og få 5 gode råd til din drømme terasse som du vil elske! 

5 tips til drømme terrassen

  1. Det første der er værd at kigge på er selve terassen, hvad skal den være lavet af? Der er mange mange muligheder til at lave en terrasse, og endnu flere materialer at vælge mellem. Nogle af de mest populære er: Fliser eller træ. Det kommer meget an på selve fondamentet i din have, og hvilken stil som passer til dig 
  2. Når du har valgt og bygget selve terrassen, så er det tid til at kigge på lidt indretning. Nemlig havemøblerne! Her er også mange at vælge mellem, men et godt fif at kigge efter er gode kvalitetsmøbler. Vælg nogen som kan holde til at stå ude i alt slags vejr. Så slipper du for at skulle hive dem ind og ud hele tiden. Hvis du ikke ved, hvor man kan få fine havemøbler, så kan du tjekke nogen ud lige her: udendørs møbler 
  3. Efter du har valgt de rette havemøbler til terrassen, så kan du begynde at kigge på det lidt mere hyggelige havearbejde. Planter og blomster! Tag et smut ud forbi din nærmeste blomsterhandler, og find enten en ny hæk til din terrasse, måske et træ for at have lidt skygge, eller et rigtig fint bed med blomster og bær? Der er mange muligheder, men lidt grønt pynter altid, også er der rig mulighed for havearbejde – hvis man er til det. 
  4. Et andet mere hyggeligt tip til din terrasse kunne være et fuglehus. På den måde vågner du op til fuglesang på din terrasse. Hvad er mere hyggeligt end en kop kaffe om morgenen, til små fugle der synger? 
  5. Hvis du er en af dem, som helst vil være under skyggen, så kan det også være en ide, at finde en løsning til dette. Her kan man vælge mellem en parasol eller måske endda et sejl? På den måde kan du jusere hvor henne på din terrasse, du ønsker der skal være skygge! 

Leave a Reply