Gør din fest sjovere med drukspil

Drukspil er noget de fleste har deltaget i, eller været vidne til, ved festlige sammenkomster. Hvis du er vild med drukspil, og har lyst til at gøre din næste fest sjovere med et nyt og udfordrende spil, så opfordrer vi dig til at læse med her!

Drukspil har været en fast del af de fleste fester i mange år, men det kan blive lidt kedeligt at spille vandfald, druk pyramide eller diverse drukspil som du kan hente på din telefon. Hvis du mener at det er tid til fornyelse, så du igen kan holde gang i sjove fester sammen med dine venner, så kunne det være at i skal sætte fut under festen med en omgang Roulette drukspil, Buzz Wire drukspil, Spin the Wheel drukspil eller et Shots Pong Mega Game. 

Roulette drukspil 

Ønsker du at skabe ægte Las Vegas stemning til din næste fest, så kan dette sjove roulette shotspil være en oplagt mulighed for dig. Roulette drukspillet består af en roulette skive samt 17 shotglas med numre. Reglerne er simple – Det eneste i skal gøre er at dele alle shotsglasene ud blandt deltagerne, spinde rouletten og se hvem der er den heldige der for lov til at drikke.

Buzz Wire drukspil 

Kan du klare turen rundt om Mr. Buzz Wire, uden at få ham til at hyle eller blinke? Hvis du mislykkes, må du som straf drikke et shot af et af de shotsglas der medfølger i pakken. 
Et mere simpelt og sjovt drukspil finder du ikke. Spillet kræver 2 x AAA batterier. 

Spin the Wheel 

Spin the wheel er et sjovt og enkelt drukspil, der er nemt at have med til festen.
Giv hjulet et spin der afgør om du skal drikke, fortælle en vittighed eller danse kyllingedans.
Hvor mange spin tør du at give hjulet inden du giver op i dette sjove drukspil. Der medfølger et roulettehjul og shotglas til spillet.


Shots Pong Mega Game 

Shots pong er minder på mange måder om det klassiske spil beerpong med undtagelse af at spillerne spiller med shots i stedet for øl. Shots pong er et festligt spil med alt hvad du behøver for at komme i gang. Shots pong sættet indholder to bordtennisbolde, et brætspil med logo and 12 x shotglas på 60 ml hver. 

Klassikeren – Beer pong 

Det må være vores pligt at nævne klassikeren beer pong som en oplagt og sjov mulighed til din næste fest. Beer pong er en ægte stemningsløfter der holder til hver eneste fest! Her får du et komplet klassisk Beer Pong spil med 22 røde krus og 15 bolde. Det eneste du skal købe er drikkevarer for at komme i gang med spillet. Husk at købe rigeligt med øl! 

Så hvad venter du på? Hop ind og køb dit næste drukspil på DinGadget og gør din næste fest lidt sjovere.