Forskellige typer lån til den trængende

Hvis du efterhånden går og føler at økonomien er ved at skrabe bunden og du som studerende/arbejdende/hjemmegående simpelthen ikke kan presse bare ét minut mere ind i din kalender til at arbejde og tjene nogle af de såkaldte \’surt tjente penge\’, så er der ret gode chancer for at du har gået og overvejet om du ikke \’bare\’ kunne låne dig ud af din økonomiske kattepine. 

Svaret er jo, det kan du godt, men vær opmærksom på at alle låneløsninger er midlertidige – det er derfor det hedder et lån og ikke en foræring. Mange, specielt unge, går desværre med den opfattelse at lån nærmest er noget der bare bliver foræret, og som tydeligvis er fremtids dig\’s problem. 

Fejl #1 – du tænker ikke på dig selv

Det kan godt være at du føler at du tænker enormt meget på dig selv, ved at gå ud og låne til de der uggs du har gået og drømt om i den gode del af et år nu, men hvor irriteret tror du selv du ville være, når der så er gået et par år og du skal til at afbetale de der uggs som du aldrig blev ligeså glad for, som du havde regnet med? 

Selvom uggs måske ikke er det dyreste, kan dette eksempel trækkes hen over de fleste måder at låne penge på – de skal retur, og det kommer til at være dig der skal arbejde det ekstra for at få lånet i 0 kroner igen.

Men hvis du er fast besluttet på det, finder du en lille oversigt over forskellige typer lån herunder.

  • SU lånet

  • Su lånet er beregnet til studerende og kan kun bruges af selsamme. Det er et månedligt beløb (op til 3.000) som du kan låne udover din SU – det er godt til at supplere din livsstil med.
  • Bank lånet

  • Kan du bruge til store substantielle køb, som eksempelvis en ny bil eller en udbetaling på det hus som du altid har gået og drømt om. Det kan/skal afbetales over mange år, hvilket gør det godt til store beløb.
  • Kviklånet

  • Kviklån er en relativt ny måde at låne penge på, hvor man som regel får pengene enormt hurtigt, sammenlignet med andre lånemetoder. Det gør kviklånet til et utrolig godt lån, hvis du nu er kommet til at ødelægge din arbejdscomputer og du har brug for en ny asap.

Find nemt et lån på linket.

 

Find en lækker måltidskasse på Yummiiyummii.dk