FAQ om Nicolinehus i Århus

Hvad er Nicolinehus?

Nicolinehus er et byggeri i Aarhus Ø, der blandt andet vil indeholde boliger og erhverv. Byggeriet startede i 2019, og i løbet af 2022 forventes det at stå flot og klart til lejerne. Det er et af de største byggeprojekter i Danmark og kommer til at indeholde 243 boliger fordelt på 16 etager, hvoraf 175 bliver ejerlejligheder og 8 byhuse.

Det er delt i 2 bygninger, hvor der bliver plads til en Føtex, en markedshal, træningsfaciliteter samt andre diverse erhverv fordelt på 6.000 m2. Der kommer en 2 etagers parkeringskælder samt en rooftop bar. Aart Architects står bag designet og NCC Danmark står for at føre den drøm til virkelighed.

Hvor er Nicolinehus beliggende?

Nicolinehus bliver som nævnt opført i området Aarhus Ø, og Nicolinehus vil indeholde flere offentligt tilgængelige funktioner, så som caféer, restauranter, markedshal, og små detailbutikker. Området er en nyere bydel, da det er ganske få år siden, man begyndte at opføre bygninger til beboelse, men det er bestemt også en bydel i enorm udvikling.

Aarhus Ø byder på strand, vand, specialbutikker, lystbådhavn, dykkerzone, urtehaver, havnebad, teater, kabelbane til vandsport og meget mere. Alt dette kan man få intet mere end få minutter fra Aarhus midtby med Latinerkvarteret, shopping, caféer, restauranter og essensen af det gode byliv. Stemningen i byområdet kan man næsten forestille sig alene ud fra dette, og Nicolinehus kommer kun at bidrage til dette lille samfund.

Hvilke faciliteter har Nicolinehus?

Nicolinehus har faciliteter udenfor den almindelige standard. Der er nemlig både indendørs- og udendørs fitness , pool og sauna på taget. Derudover er der parkering i kælderen og kajakplads ved vandet. For at værne om denne stemning af liv og gode dage, vil man også kunne opleve restauranter, caféer, barer, indkøbsmuligheder samt en ny velsmagende markedshal.

Det utrolige ved dette er, at man kan få alt dette samlet inden for 30 sekunders elevatortur. Udover dette vil man også opleve spændende sports- og kulturaktiviteter og en urban havnestemning. Nicolinehus er altså skabt ud fra gode intentioner om, at man ønsker et større og bedre fællesskab. Et fællesskab man skal kunne opleve, så snart man træder ud af døren, en stemning og en kultur man ikke skal rejse langt for, da den findes lige for enden af elevatoren. 

Ønsker du at høre mere om Nicolinehus, tryk her på linket: Nicolinehus. Her kan du se det flotte galleri, tilmelde dig nyhedsbrevet og finde kontakt oplysninger. 

Læs også Find dit næste hjem på Aarhus Ø hos bedstonline.dk.

Leave a Reply