Få en god pris på SEO pakker

De fleste virksomheder har en hjemmeside og et ønske om at den skal føre til mere salg. Desværre er det ikke nok at have en flot grafisk udført hjemmeside. Det er også nødvendigt, at Google og de andre søgemaskiner finder dig og syntes at din hjemmeside, er så spændende og relevant, at de placere den på den første side og gerne i top 3. Statistikken viser at det er de 3 øverste, der får klikket når der søges. Det er altså en af de 3, der med stor sandsynlighed får salget. For at komme til at ligge øverst, er det vigtigt at lave din hjemmeside, så den er søgemaskineoptimeret. Også kaldet SEO. 

Få et godt tilbud

Det ideele er at få lavet dit SEO, samtidig med at du får lavet din hjemmeside, så i slipper for at få lavet dobbeltarbejde, men uanset er det et en god ide at få flere tilbud. Mange firmaer har gode Eksempler på pakker, hvor de laver din hjemmeside og dit SEO. Hvor meget der bliver lavet, afhænger af hvilken pakke du vælger. Inden du vælger, er det ern god ide at få indhentet tilbud fra mere end et firma. Dermed sikre du dig, at du ikke ved et uheld har fået fat i det første og dyreste firma. Dermed ikke sagt, at det billigste tilbud er det bedste. Det kan i sidste ende være dyrt at købe billigt. Men der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet. Få evt. et par referancer og se hvordan de ligger på nettet, hvis du googler dem. Hvis de ligger godt oppe når du søger, er der også en god chance for at de gøre deres arbejde godt og du også vil få et godt resultat ud af at benytte dem. 

Hvorfor SEO

SEO er det der gør at Google finder dig. Sagt på en anden måde. Sælger du Burlesque tøj, er Burlesque tøj nød til at indgå i dine tekster på din hjemmeside ellers kan Google ikke finde ud af, at det er du sælger og du vil ikke komme frem, når en mulig kunde søger på Burlesque tøj på nettet. Det er ikke den virksomhed der har det bedste tøj, men den der er bedst til SEO der får kunden.

Hvad indeholder søgeoptimering typisk?

Typisk vil der være en opstart hvor din side optimeres, der udarbejdes indhold og der bliver lagt en plan for den videre udvikling. Herefter opbygges der en linkprofil for din virksomhed som på over tid vil rangere din hjemmeside højere på diverse søgemaskiner.