Dogging fun –  en guide til nybegynderen

Hvis du for første gang nu stifter bekendtskab med termet \’dogging fun\’, så bare rolig, det er et relativt nyt term der er blevet båret til Danmark med internettet fra England. 

I England opstod dogging fun, da nogle hundeluftere sandt ud af at de hellere ville have sex med de andre fremmed hundeluftere, end at gå med hunden. Derfra blev dogging fun til et begreb hundelufterne brugte om det at mødes med fremmed i offentlige rum og have sex. Det kunne være på stranden, i skoven eller på den offentlige bænk.

En undersøgelse fra England viser endda at næsten 50% af befolkningen indrømmer at de på et eller andet tidspunkt har haft sex med en de ikke kendte udenfor – det gør dogging fun til en af de største lovovertrædelser i hele landet.

En international fetich

Takket været internettet, hvor totalt fremmed kan mødes over meget specifikke og private ting – som en fetich, er dogging fun blevet båret fra England og til stort set resten af verdenen. Man behøver ikke at lede længe efter et online forum hvor fremmed mødes tæt på dig. 

På disse forummer kan brugerne chatte med hinanden, læse om regler og god skik indenfor dogging og arrangere møder og events med andre – det er kort sagt virkelig nemt at komme hinanden ved, hvis man blive kåd af tanken om dogging.

Er det lovligt?

Der findes ikke nogle regler der direkte går ind og kommenterer på dogging og dets mange facetter. Der findes dog en række regler om det med blufærdighedskrænkelse og bibeholdelse af offentlighedens ro og mag. Dogging fun kan, hvis du virkelig jokker i spinaten, ende med at koste dig fire år i et fængsel – ikke just det de fleste havde i tankerne da de tog til \’skæg i skoven\’.

De to love du bør være opmærksom på, hvis du gerne vil prøve dogging fun af er;

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Du kan læse meget mere om dogging og om hvordan du kommer i gang på dette link: Mere om dogging her. Men et godt råd er bare at følge din sunde fornuft.