Denne lommeregner kommer du langt med!

Går du i folkeskolen, gymnasiet eller på universitetet og har brug for en avanceret lommeregner, som kan hjælpe dig igennem de komplicererede, indviklede og svære regnestykker? Så er dette den helt rigtige lommeregner til dig.

Det er vigtigt at have de rigtige ’værktøjer’ når man går i skole eller på højere uddannelsesinstitutioner. Der er ikke noget værre, end at stå og mangle noget, som alle andre har anskaffet sig. Med denne lommeregner bliver matematiktimerne og opgaver langt sjovere – og nemmere – for dig at løse. Så hop ud i det og køb denne fede lommeregner! Der er altid en velskrevet og letforståelig brugervejledning med i købet, så frygt ej, at du bliver mødt med en masse nye funktioner, som du ikke ved, hvordan virker. Du slår det bare op i brugervejledningen og finder svaret, så du kan løse din næste matematikopgave.

Lommeregneren har en masse cool features, nogle af dem er for eksempel at den har et flerlinjers display og at den kører på solcelle-teknologi, og dette betyder, at det er helt og aldeles unødvendigt at udskifte batterier på denne seje lommeregner. Udover at du kan arbejde med grader, nygrader og radianer, findes alle de andre mere simple funktioner selvfølgelig også. Du kan også sagtens nøjes med at bruge lommeregneren til at lægge sammen, trække fra, dividere samt lave gangestykker.

Med en TI 30 XS MultiView får du en lommeregner, som sikrer dig langt hen af vejen. Dette er både en lommeregner og en matematikregner, som har nogle af de kendte funktioner fra den klassiske TI 30 lommeregner. Denne lommeregner er bare endnu mere spændende, har langt flere features og flere avancerede funktioner.

TI 30 XS er det man kalder en videnskabelig lommeregner. Det kalder man den fordi den både kombinerer statistiske og videnskabelige funktioner. Med denne lommeregner kan du for eksempel regne med at dine brøker kan skrives på en rigtig brøkstreg ligesom i dine skolebøger, på den måde er der genkendelighed i regnestykkerne og du bliver aldrig forvirret over, hvad der er op og ned.

For at se alle de fede, videnskabelige samt trigonometriske og hyberbolske funktioner skal du tjekke denne side:TI 30XS.

Med TI 30 XS MultiView kan du kaste dig ud i opgaverne med det samme. Du kan for eksempel arbejde med variabler og gemme værdier i dine variable. Derudover er det også muligt at få vist rødder, på den måde kan du arbejder med rødder på den helt rigtige måde og dine eksponenter bliver skrævet med hævet skrift.