De bedste oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er en super god gave, at forære til en som du har kær. I disse tider hvor det hele handler om materielle ting og goder, så kan en oplevelsesgave altså være sagen, hvor man kan få nogle gode minder ud af det – istedet for materielle goder.

på Giftify kan man købe de absolut bedste oplevelsesgaver, som der er at finde på markedet. Der er helt sikkert noget for enhver smag, og vi har udarbejdet en guide over de bedste oplevelsesgaver, som du kan få på Giftify. Vores guide kan bruges som inspiration, så du måske finder noget, som falder i din smag. Du kan vælge imellem hele 134 forskellige oplevelser på hjemmesiden.

Spaophold på Alter Meierhof

Tag til den tyske grænse ned til Flesburg, og oplev det skønne Alter Meierhof. Hotellet stråler af luksus, og det er det perfekte sted, hvis du ønsker en lille getaway uden at skulle alt for langt væk. Blandt andet huser hotellet en 2-stjernet Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther”, så der er også rig mulighed for en kolonarisk oplevelse, hvis man er til det.

Glamping

Du har måske set det helt nye fænomen Glamping, som der er blevet snakket en hel del om på de sociale medier. Nu har du altså mulighed for at få en oplevelsesgave, hvor du kan afprøve Glamping. Glamping er vel egentlig en moderne form for camping, som vi kender, hvor alt det primitive bare ikke indgår i det, som det ellers kan gøre ved traditionel camping. Glamping er for dem, som kunne tænke sig at prøve camping, men ikke er helt overbevist om, at det er noget for dem. 

Hot stone massage

Ønsker du afslapning og forkælelse, så er hot stone massage lige sagen for dig. Gør som de amerikanske indianere gjorde i sin tid, og oplev brugen af varme lavasten til at behandle muskelspændinger og myoser i din krop. Hot stone massage er en dybdegående massageform og teknikkerne er blevet finpudsede meget siden indianernes tid, hvor hot stone massage oprindeligt stammer fra.

Ridetur på godset

Hvis du elsker heste og natur, så er en ridetur på godset lige til dig. Du får en time på hesteryg med udsigt udover smukke Øresund, og du har også rig mulighed for bare at nyde naturen til fulde. I kommer til at ride på private stier uden støj og larm, mellem de grønne marker ved godset Lyngebækgaard. I har en instruktør med på hele turen, så man behøver ikke at have erfaring med heste og ridning, selvom det selvfølgelig heller ikke er en hindring, hvis man nu er en garvet rytter.