Bertel Haarder åbnede KUNST FOR ALLE 2017

Formand Strit Schødts bød folketingsmedlem Bertel Haarder velkommen til årets udstilling i Den Grå Hal på Korvetvej i Nykøbing Sj. 

Bertel Haarder holdt en flot tale og roste de mange udstillere for deres fine arbejder. Han tale om de mange kunstnere som gennem årene har skabt deres kunst i Odsherred. Han talte om Danmark som et kunstens land. Mange dygtige og kendte malere har levendegjort Danmark og han var stolt af at kunne åbne udstillingen KUNST FOR ALLE 2017 som viser et stort og varieret udpluk af hvad foreningsarbejde kan føre med sig. AKIO rummer 107 medlemmer, hvoraf de 64 altså udstiller hele sommeren, frem til og med den 25. august 2017. Åben alle dage kl. 11-17

Der blev snakket og hygget

Efter åbningen summede Bertel Haarder rundt mellerm gæsterne og fik lidt til halsen og ganen. Han talte med flere kunstnerne og fik en snak om den enkeltes interesse for at male og skabe. Han har et stort tilhørs forhold til Odsherred og sidste år åbnede han Geopark Festival, hvor han talte til mange mennesker på Algade i Nykøbing Sj. 

Kunst skaber glæde og samtidig giver det udøveren en masse oplevelser. Kunst er kommet for at blive og han kunne kun glæde sig over at så mange ønsker at bidrage med deres helt egen kunst. 

Masser af lækkerier

Bestyrelsen i AKIO havde forberedt ferniseringen 2017 og i anledning af jubilæumsåret var der både frugt og snack, samt et glas til de fremmødte. Ca. 200 gæster mødte op til fernisering og havde en festlig eftermiddag. 

Der blev set på kunst, snakket, hilst på gamle venner og hyggen spredte sig rundt i de forskellige stande, hvor gæsterne kunne få en snak med den enkelte kunstner. 

 

Gæsterne nød frugt og snack

Det er altid lækkert at kunne gå og nyde lidt lækkert, og det havde bestyrelsen i AKIO sørget for at alle gæsterne kunne. 

Det veldækkede bor trak mange til, og det var en fornøjelse at se gæsterne hygge sig til ferniseringen. 

AKIO 10 ÅR

Eftermiddagen bød og på kage. I anledning af 10 års jubilæet blev der serveret en ægte AKIO kage. Dejligt wienerbrød i de kendte bogstaver dannede AKIO 10 ÅR. Den friskbryggede kaffe og den dejlige kage fik hurtigt ben af gå på, og alle nød den dejlige eftermiddag i DEN GRÅ HAL. 

Bestyrelsen takke alle for deres fremøde og håber at rigtig mange vil besøge udstillingen, som har åbent helel sommeren frem til 25. august. 

Åbent alle dag kl. 11-17 hvor 2-3 vagter vil tage imod og guide og vejlede gæsterne hvis der er ønsker og behov for dette. 

Flot fernisering i Den Grå Hal 2016

Der var fuldt hus, da Jussi Adler-Olsen indtog scenen og holdt en fantastisk tale til publikum, kunstnere og andre interesserede. 

Formanden Strit sammen med Jussi Adler-Olsen

Drømme og virkelighed 2016

På Havnen i Nykøbing Sj. slog Kunstforeningen - Aktive Kunstnere i Odsherred også kendt under navnet AKIO - dørene op til sommerens spændende kunstudstilling. Udstillingen åbnede med fernisering lørdag den 11. juni, hvor den kendte forfatter Jussi Adler-Olsen holder åbningstalen.

Den Grå Hal på Korvetvej er for femte gang igen omdannet til et lyst og lækkert forum, hvor foreningens udstilling: Drømme og virkelighed 2016, præsenteres på smukkeste vis. Udstillingen viser hvad medlemmerne har arbejdet med i årets løb. Der er tilknyttet 63 kunstnere til sommerens udstilling, som alle bidrager med spændende kunst, som begejstrer og beriger med oplevelser på forskellige planer. Udstillingen rummer noget for alle, og udmærker sig ved at have et stort og varieret udvalg af malerier, keramik, foto, tegning, smykker, postkort og andre unikaer.

Det ses tydeligt, at den store interesse for kunst i Odsherred også gælder udstillingen i Den Grå Hal. Sidste år besøgte over 8000 gæster udstillingen og arrangørerne fik ros og fine ord med på vejen. Mange turister gæster hver sommer Nykøbing Sj. og for dem og de lokale kan det loves, at der venter en spændende og farverig oplevelse.